Dezbatere cu participare românească la Paris, pe tema transportului în Europa

Seria acțiunilor “Vu d’Europe” continuă cu evenimentul-dezbatere pe tema transportului în Europa.”Ce politică de transport trebuie pentru o Europa mai ecologică și mai solidară?”

La acest eveniment va fi prezent, ca invitat de onoare președintele Renew Europe, Dacian Cioloş. Dacian Cioloș va deschide seria dezbaterilor și va fi prezent pe timpul evenimentului alături de eurodeputatul Jan-Christoph Oetjen (FDP), Laurianne Rossi, Députée des Hauts de Seine, Questeure de l’Assemblée și Adrian Lavayssière (expert în strategie transport multimodal).


Sunt invitați să participe la dezbaterea despre provocările economice, sociale și de mediu la nivel european, național și local, toți cei interesați de tema transportului în Europa. Organizator principal Petronela CASO.
ÎNREGISTRARE OBLIGATORIE la Quelle politique du transport pour une Europe plus écologique et plus solidaire ?

(pentru participare este necesară înscrierea și prezența unui act de identitate).
DATĂ: 13 februarie ORA: 18:30-20:30
ADRESA: Biroul permanent al Parlamentului European de la Paris, 288 Bvd. Saint Germain, 75007 Paris (Métro Assem blée Naționale).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes