Dezvăluire despre numirea Liviei Stanciu în fruntea ÎCCJ la K2

În cadrul dezvăluirilor incendiare făcute de Alina Bica la Sinteza Zilei, fosta șefă a DIICOT a detaliat despre prietenia strânsă cu Elena Udrea, rivalitatea cu Codruța Kovesi și despre numirea Liviei Stanciu în fruntea ÎCCJ.

”Nu știam despre relația de prietenie a lui Florian Coldea cu Sebastian Ghiță”, a declarat Alina Bica, fost procuror șef al DIICOT

”Am fost interceptată ca șef DIICOT. Am aflat acest lucru după mai mulți ani”, a mai spus Alina Bica, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

”La trei săptămâni după ce am fost numită șef DIICOT, am avut primul dosar constituit”, susține Bica. Alina Bica a precizat că mandatul său de ascultare a fost dat de consilierul șefei DNA, Valentin Șelaru. ”Kovesi a avut o antipatie profundă pentru mine”, a mai spus Bica.

”Florian Coldea a început să conducă România din 2007. Sentimentul meu este că o conducea în proporție de 100%. Este doar convingerea mea personală. Eu cred că omul ăsta știe …

Source: Dezvăluire despre numirea Liviei Stanciu în fruntea ÎCCJ la K2

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes