Din ce cauză a căzut Ciolacu. Medicii au găsit motivul

Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în conferința de presă - video
Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în conferința de presă - video

Marian Ciolacu, preşedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), a dezvăluit recent că în urma leşinului de la conferinţa de presă, medicii au depistat că are o deviaţie de sept.

Liderul interimar al social-democraţilor a ajuns să dea această informaţie după ce premierul Ludovic Orban a declarat că Victor Ponta şi Ciolacu ar putea fi amendaţi din cauză că luni n-au purtat masca de protecţie în Parlament.

”Sub o formă de glumă, am vrut să transmit faptul că am o suferință la nas! Am o deviație de sept, depistată cu adevărat în urma unui control medical efectuat cu ocazia leșinului”, a precizat Marcel Ciolacu.

”Ba da, pot fi amendați. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri”, a spus Ludovic Orban.

În urmă cu 7 zile, Ciolacu ajungea a doua oară la spital după ce leşinase la o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD cu numai trei zile înainte.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenda ciolacuciolacuciolacu bolnavpsd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes