Dragnea, urmărit penal în dosarul Tel Drum. Document DNA

Dragnea, urmărit penal în dosarul Tel Drum. Document DNA
Dragnea, urmărit penal în dosarul Tel Drum. Document DNA

Liviu Dragnea este, oficial, urmărit penal de DNA în dosarul Tel Drum, pe numele lui procurorii DNA formulând cinci capete de acuzare. Şeful PSD este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false pentru obţinerea frauduloasă de fonduri europene, dar şi de abuz în serviciu.

Potrivit unui comunicat DNA, dosarul s-a constituit după o sesizare a Oficiului European Antifraudă (OLAF), care a reclamat în data de 30 septembrie 2016 că există suspiciuni referitoare la săvârşirea mai multor infracţiuni, unele dintre ele vizând obţinerea de fonduri europene pe baza unor documente false, bani care urmau a fi folosiţi pentru reabilitarea unor drumuri judeţene. … Sursă: Dragnea, urmărit penal în dosarul Tel Drum. „Reţeta succesului” firmei care controla total Teleormanul: bani publici şi licitaţii aranjate, fonduri pentru partid. Document DNA

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arestare liviu dragnea document dna liviu dragnea dna teldrum dragnea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes