Ecologistul Șerban Nicolae o desființează pe Firea: A rămas fără serviciu

Șerban Nicolae a lansat atacuri dure la adresa Gabrielei Firea, marți, într-o conferință de presă a PER, noul sau partid, după demisia din PSD. El a sugerat că atât Firea cât și foștii primari PSD din Capitală au probleme penale, de aceea s-au pus pe listele parlamentare.

Nicolae a declarat că pe lista PSD București se află „cei înfrânți la alegerile locale pentru a fi puși la adăpost în Parlament”. Nicolae se referă la Gabriela Firea, Daniel Tudorache, Gabriel Mutu și Daniel Florea.

”S-a spus că nu am fost propus de nicio organizație din Bucrești. Niciunul dintre actualii parlamentari de București nu a fost propus pe liste. Nu au fost ședințe. Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale. Omenește pot să-i înțeleg, au rămas fără serviciu, au rămas pe dinafară și își caută loc în Parlament. E oferta lor pentru bucureșteni: ‘Dacă nu ne-ați vrut primari, revenim că parlamentari’”, a declarat Șerban Nicolae.

Cu o zi înainte, Marcel Ciolacu și-a exprimat regretul că nu mai este coleg cu Șerban Nicolae, însă a precizat că nici Gabriela Firea, că președinte al PSD București și niciunul dintre președinții filialelor de sector ale PSD nu l-au propus pe Nicolae drept candidat pentru încă un mandat de parlamentar.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

firea fara serviciupartidul ecologistserban nicolae atac la firea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes