Florian Coldea este citat la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

Florian Coldea este citat la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție
Florian Coldea este citat la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, a fost citat marți la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Informația a fost prezentată în premieră de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei.

“Generalul Coldea este mâine citat la SIIJ. Este o știre foarte tare și, cred eu, ar putea să aibă implicații serioase”, a spus Mihai Gâdea.

“Vine ca o împlinire a unei speranțe pe care o credeam deșartă. Eu sper ca omul acesta nu numai să se ducă pe acolo, ci să fie cercetat penal, sper să fie anchetat, sper să răspundă pentru zeci de morți care sunt la cimitir și nu au mai apucat să audă zgomotul ciocănelului judecătorului în masă, când spune ‘achitat’.

Oameni nevinovați care au fost hăituiți de acest Gestapo nenorocit, pentru care văd că deocamdată nu răspunde nici generalul Coldea, nici Laura Codruța Kovesi”, a spus, la rândul său, jurnalistul Mirel Curea.

Conform sursei citate, tot marți este citat la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție și fostul șef al SRI Prahova Sabin Iancu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Florian Coldea Florian Coldea anchetat Florian Coldea citat la siij
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes