Gabriela Firea tremură de spaimă

Martorii lui Cioloș, Șoroș și Iohannis vor să declanșeze Primăvara Bucureștilor. S-au inspirat de la Primăvara Arabă americană. Dovedind cât e de nociv timpul liber din cauze de șomaj sau din alte pricini cunoscute, de altfel, rămășițele de #rezistaci s-au plictisit după eșecul manifestațiilor din Piața Victoriei. Când n-au reușit să demită guvernul Grindeanu. Cei care au susținut că Iohannisul lor nu poate fi demis din cauză că e ales de popor, vor s-o demită, acum, pe madam Pandele. Odihniții Bucureștilor vor ca primarul general al Capitalei să plece. Și de aceea au lansat o petiție pentru demiterea Gabrielei Firea. Ca bonus vor și demiterea primarilor de la sectoare şi a consilierilor generali.

”Acest demers e motivat de starea actuală a Bucureștiului, care e departe de promisiunile făcute de către Gabriela Firea și ceilalți primari în campania electorală. Potrivit statisticilor Eurostat, zona București-Ilfov are un PIB/locuitor comparabil cu al celor mai bogate zone din Europa Occidentală, peste regiunea Berlinului sau a Romei, dar haosul, mizeria și praful din București ne arată o administrație …

Articolul pe larg »»» : Gabriela Firea tremură de spaimă

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes