George Simion, reacție după ce s-a scris că se dorește excluderea sa: Poate îi exclud eu

George Simion a avut o reacție dură, după ce s-a scris că Claudiu Târziu și Sorin Lavric intenționează să îl excludă din partid. Co-președintele AUR a scris joi pe Facebook un mesaj „nu mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei. Nu voi denigra niciodată alt patriot și calea noastră e una singură: Unirea face Puterea”.

Postarea co-președintelui AUR vine la o zi după ce a apărut în presă că că Sorin Lavric și Claudiu Târziu doresc să îi ia funcția lui George Simion. Motivul ar fi promovarea lui Sorin Georgescu.

Co-președintele AUR a reacționat, joi, pe contul său de Facebook și a dat asigurări că nimeni nu îl va da afară din partid.

„NU am votat pentru pensiile speciale. NU mă dă nimeni afară din AUR, poate îi dau eu pe ei. NU voi denigra niciodată alt patriot și calea noastră e una singură: UNIREA FACE PUTEREA!”, a scris George Simion, pe Facebook.

George Simion a anunțat că i-a promis lui Călin Georgescu funcția de președinte de onoare al partidului, iar acesta a acceptat. Ulterior, în presă au apărut mai multe relatări cu privire la pozițiile antisemite și legionare ale lui Călin Georgescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

excludere simion george simion reactie simion
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes