George Simion vrea să rezolve greva de la STB: ”I-am scris lui Nicușor Dan”. Marți va discuta cu protestatarii

George Simion, co-preşedintele AUR, a anunţat, luni, pe mai multe canale media, că se va întâlni, marţi, cu greviştii de la STB. El a menţionat și că speră să se întâlnească şi cu primarul Nicuşor Dan şi cu directorul STB.

“Am ajuns şi în Piatra Neamţ, mergem judeţ cu judeţ, o să fim mâine la Bacău şi la Buzău, dar între ele, ca deputat de Bucureşti, am o datorie să termin cu nebunia care se întâmplă cu transportul public din Bucureşti şi de asta la ora 14.00 mâine mă întâlnesc cu greviştii şi sperăm cu primarul şi cu directorul de la STB”, a anunţat George Simion, luni, într-o transmisiune live pe Facebook.

Anterior, Simion a anunțat, la un post Tv, că va pleca de la Iași pentru a fi marți dimineață la București unde are întâlnire cu greviștii de la STB.

„O să ne întâlnim și cu greviștii STB. Sperăm să vină și directorul societății, dar și primarul Nicușor Dan. Mâine vin la București să încercăm să rezolvăm greva de la STB. I-am scris lui Nicușor Dan și nu mi-a răspuns. Am chemat o delegație parlamentară de la mai multe partide și ne vom întâlni cu 12 oameni de la sindicatul STB. La ora 14 vom fi acolo, ne întâlnim la Palatul Parlamentului. E un haos total în primăria asta a lui Nicușor Dan” a declarat George Simion, la RealitateaPlus.

Transportul public din Capitală este paralizat pentru a cincea zi consecutiv, iar angajații STB refuză, în continuare, orice fel de negociere. Ei spun că revin pe traseu doar dacă directorul general își dă demisia.

Între timp, liderul de sindicat Vasile Petrariu a demisionat din PSD și din funcția de consilier general la Primăria Capitalei. El a motivat că protestul nu este unul politic, așa cum a acuzat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6, a declarat, luni, că are semnale că această grevă de la STB, care a început ca fiind una politică, va trece de la PSD la AUR, iar acest lucru îl îngrijorează. El a menţionat că de aceea PSD şi-a dat seama că e iraţional să susţină această grevă, dar ”alte forţe, obscure şi conspiraţioniste, la modul real, vor încerca să o confişte”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

george simiongreva stbsimion cernealasimion greva stb
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes