Incendiu la secția ATI – Spitalul Județean Piatra-Neamț. Șapte morți

Incendiu la secția ATI – Spitalul Județean Piatra-Neamț. Șapte morți
Incendiu la secția ATI – Spitalul Județean Piatra-Neamț. Șapte morți

Incendiu la secția ATI – Spitalul Județean Piatra-Neamț, în timp ce înăuntru se aflau 15 pacienți în stare critică, ventilați mecanic. Șapte persoane decedate în urma incendiului de la ATI Piatra Neamț.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului la secția ATI (terapie intensivă) a spitalului unde erau internați mai mulți pacienți COVID-19, în stare gravă.

Șapte persoane au murit, sâmbătă seara, în urma incendiului izbucnit la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț. Se pare că toți erau pacienți infectați cu SARS-CoV-2.

La fața locului au fost identificate 8 victime: 7  pacienţi decedaţi şi medicul de gardă, care a suferit arsuri de gradul II și III pe 80% din suprafața corporală.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa, a declarat, sâmbătă seara, că, până în acest moment, șapte persoane sunt decedate, dintre pacienții surprinși de incendiu în Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

”Șapte persoane sunt decedate ca urmare a incendiului produs la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Incendiul este lichidat, nu au fost afectate și alte secții. Se pare că erau persoane cu COVID-19”, a spus, medicul, conform Antena 3.

Comnfrom presei locale, incendiul fusese lichidat, în jurul orei 20.00,

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incendiu ati neamtincendiu ati piatra neamtIncendiu la secția ATISpitalul Județean Piatra-Neamț.â
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes