Intervenţie a ASPA pentru capturarea a doi ciobănesc caucazian, din apropierea Bulevardului Iuliu Maniu

Angajaţii ASPA au intervenit, duminică, pentru capturarea a doi câini de talie mare, ciobănesc caucazian, din apropierea Bulevardului Iuliu Maniu. Cel mai probabil animalele au fost abandonate, fiind anunţată Poliţia

”Am fost sesizaţi în legătură cu prezenţa a doi câini de talie mare, potenţial periculoşi, din rasa ciobănesc caucazian, în apropierea bulevardului Iuliu Maniu din Sectorul 6. Cel mai probabil, aceşti câini au fost abandonaţi în zona respectivă, întrucât sunt nemicrocipaţi, nu au fost revendicaţi până în prezent, iar locuitorii din zonă nu i-au recunoscut ca aparţinând unui vecin”, au transmis, duminică, oficialii ASPA.

Aceştia au precizat că cei din echipa de intervenţii care au capturat cei doi câini, i-au transportat la adăpostul ASPA Bragadiru, şi au contactat celelalte autorităţi cu responsabilităţi în protecţia animalelor pentru a găsi deţinătorul câinilor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aspacaini capturati aspacaini iuliu maniu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes