Ionuț Rusu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“: „Aș vrea să lucrez cu domnul Cheloo în campania mea“. Explicația actorului care l-a impersonat pe Klaus Iohannis

Ionuț Rusu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“. Sursa foto: Antena 1
Ionuț Rusu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“. Sursa foto: Antena 1

Cea de-a opta ediție de audiții iUmor îl va aduce la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ pe Ionuț Rusu. Nu mai este un secret pentru nimeni că actorul l-a impersonat de multe ori pe șeful statului, iar momentul savuros din sezonul 14 l-a construit tot în jurul lui Klaus Iohannis. Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo au savurat glumele prezidențiale, dar și conținutul candidaturii iar, la final, l-au luat la întrebări. Care au fost răspunsurile oferite, cine va fi invitatul special și câți dintre concurenți vor ajunge la votul publicului, telespectatorii pot afla duminica aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

Scena iUmor s-a transformat pentru minute bune în Palatul Cotroceni, de unde Klaus Iohannis face declarații de presă. Ionuț Rusu s-a “transformat“ și el în șeful statului, iar la semnalul gărzilor sale de corp, el a pășit în fața celor patru jurați ai show-ului de umor de la Antena 1.

Înainte să își prezinte candidatura, a făcut câteva glume prezidențiale la adresa lui Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo. Desigur, Delia nu a fost uitată. „Delia a avut un an greu – piața cripto s-a prăbușit. Dar nu trebuie să te întristezi, Delia! Guvernul din Maldive a introdus ca monedă de plată leul românesc. Bordea și Cortea – gemenii teribili ai comediei – dau dovada că și hârtia de tip indigo mai dă rateuri“, a spus comediantul în timpul numărului său.

La un moment dat, „șeful statului“ a dezvăluit că își dorește să facă o înțelegere cu unul dintre jurații iUmor. „Aș vrea să lucrez cu domnul Cheloo în campania mea. Ai fi perfect, pentru că aș vrea să atrag și un public mai tânăr – să mă voteze și cei între 40 și 50 de ani“, a glumit Ionuț Rusu, dezvăluind și câteva motive pentru care intenționează să rămână pe fotoliul de la Cotroceni. „Aplauze pentru Ionuț Rusu! Este unul dintre oamenii care au creat cu adevărat iUmor, aș cum îl știți. El e un băiat muncitor, ne-a făcut să zâmbim de fiecare dată“, a declarat Cheloo la testimoniale.

Întreaga serie de glume pregătită de Ionuț Rusu, care l-a impersonat pe Klaus Iohannis, momentul invitatului special, numerele concurenților, dar și cine este juratul care a ieșit învingător în urma concursului organizat înainte de a începe ziua de filmare a audițiilor, telespectatorii pot descoperi duminică, de la 20:00, pe Antena 1

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cheloo ionut rusu iohannis ionut rusu iumor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes