Lovitură majoră pentru PSD şi Grindeanu de la FMI

Reducerile de taxe şi impozite plus majorarea salariilor publice, fără investiţii de calitate, încep să ameninţe realizările economice ale României din ultimii ani, a atenţionat Reza Baqir, şeful misiunii FMI pentru România, într-o conferinţă de presă în care a prezentat o concluzie a misiunii.

Afirmaţiile şefului misiunii FMI vin după ce acesta a discutat în această săptămână, la Bucureşti, cu premierul Sorin Grindeanu, cu ministrul Finanţelor şi cu cel al Dezvoltării, cu preşedintele Klaus Iohannis, cu BNR şi cu deputaţii din comisia de buget-finanţe, printre alţii. EVZ a scris în această dimineaţă că Grindeanu îşi joacă mandatul de premier în pariul cu economia.

“Dacă ne uităm pe perioada ultimilor 7 ani de evoluţii economice, principalul mesaj pe care vrem să îl transmitem este acela că… »»»

Source: Lovitură majoră pentru PSD şi Grindeanu de la FMI

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes