Manfred Weber îl remarcă pe europarlamentarul Rareș Bogdan: Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și își apără țara

Manfred Weber îl remarcă pe europarlamentarul Rareș Bogdan
Manfred Weber îl remarcă pe europarlamentarul Rareș Bogdan

Manfred Weber, președintele Partidului Popular European, a susținut o conferința de presă la București, în preziua Congresului PPE, alături de președintele PNL Nicolae Ciucă, în care l-a lăudat pe europarlamentarul liberal Rareș Bogdan.

”Aș vrea să subliniez că pentru alegerile europarlamentare, PNL are o listă puternică de candidați. Vreau să-l menționez pe Rareș Bogdan, care este și liderul delegației României din Parlamentul European. Când interesele României sunt afectate, el ridică mâna și apără interesele României“, a spus președintele Partidului Popular European.

De asemenea, el a avut cuvinte de apreciere și pentru Siegfried Mureșan, despre care spune că a avut un rol determinant în PNRR-ul României.

Aș vrea să-l menționez și pe Siegfried Mureșan, vice-președinte al PPE și vice-președinte al grupului PPE, care a fost raportorul principal al PNRR-ului României. A reușit să aducă 50 de miliarde de euro pentru România. Este și el un lider de top al PNL la nivel european“, a zis Manfred Weber.

Manfred Weber, liderul Partidului Popular European, a anunțat într-o conferință la București alături de Nicolae Ciucă că Rareș Bogdan, liderul delegației PPE în Parlamentul European, și Siegfried Mureșan vor figura pe lista comună a PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

congres ppe bucurestieuroparlamentarul rares bogdanmanfred weberrares bogdan romania
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes