Moment penibil produs de președintele PSD al CJ Timiș, sosit neinvitat la ședința miniștrilor Vela și Bode – VIDEO

Călin Dobra (PSD), președintele CJ Timiș, a întrerupt o ședință susținută în prezența miniștrilor Marcel Vela și Lucian Bode, deși nu a fost invitat să participe.

Doi dintre miniştrii Executivului Orban şi mai mulţi reprezentanți ai CFR şi CNAIR au fost vineri la Timişoara pentru a prezenta proiectele de infrastructură pentru judeţul Timiş. Neinvitat la şedinţa organizată chiar într-o sală a Consiliului Judeţean, preşedintele CJ Timiş a întrerupt evenimentul.

După ce şedinţa cu oficialii guvernamentali a început, în sală a intrat şi preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra (PSD) neinvitat, și a luat loc între jurnaliști, la câteva minute după ce Vela l-a acuzat că nu semnează dosarele pentru cei afectați de inundații, deși prefectura și-a făcut datoria și guvernul este pregătit să plătească despăgubiri sinistraților.

VIDEO

La finalul prezentărilor făcute de CFR și CNAIR, Dobra l-a intrerupt pe ministrul Bode spunând că nu a fost invitat, chiar dacă se discută despre proiecte care trebuie avizate și de Consiliul Județean. ”Am ținut să vin neinvitat pentru că se discută proiecte importante”, a susținut Dobra.

Dobra a mai ținut sa explice că unele dosare nu au fost semnate pentru că nu erau întocmite corect, după care a părăsit sala.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

moment penibil psdsedinte intrerupta
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes