Netflix lansează 40 de jocuri în 2023

Netflix va continua anul acesta să adauge jocuri mobile casual, disponibile exclusiv abonaţilor, având în derulare parteneriate cu mai multe studiouri în acest sens.

Nu mai puţin de 40 de jocuri spune Netflix că va lansa în cursul acestui an. La fel ca cele lansate începând cu noiembrie 2021, acestea sunt disponibile doar abonaţilor companiei – jocurile sunt listate în aplicaţia Netflix, dar sunt descărcate din magazinele oficiale de aplicaţii.

Mai mult, compania anunţă că mai are deja în dezvoltare împreună cu partenerii săi alte 70 de jocuri, care nu au deocamdată o dată de lansare.

Printre jocurile care urmează a fi disponibile abonaţilor Netflix se numără franciza Monument Valley, dezvoltată de Ustwo, începând cu Monument Valley 1 şi Monument Valley 2.

Pe 18 aprilie, va fi lansat Mighty Quest: Rogue Palace, un joc plasat în universul The Mighty Quest for Epic Loot. Acesta este furnizat de Ubisoft şi este al doilea joc din cele trei pe care parteneriatul dintre cele două companii le va produce.

În plus, Netflix lucrează şi împreună cu Super Evil Megacorp, dezvoltatorul jocurilor Vainglory şi Catalyst Black, care va dezvolta un joc bazat pe o viitoare producţie Netflix.

Din noiembrie 2021, când a lansat primele jocuri, până în prezent, Netflix a ajuns să ofere deja 55 de titluri. Dincolo de jocurile casual, Netflix lucrează în continuare la un serviciu de gaming prin streaming.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

jocuri netflix
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes