Orban: Bătălia este împotriva a 28 de baroni roşii, a 1.600 de primari, de satrapi locali

Ludovic Orban, a afirmat, vineri după- amiază, că bătălia din campania electorală pentru alegerile locale este împotriva a 28 de “baroni roşii”, a 1.600 de primari, “satrapi locali”, care “au ţinut populaţia sub ameninţare, în stare de dependenţă, în stare de sărăcie”.

Ludovic Orban a declarat vineri, în cadrul unei întâlniri de campanie, că PNL porneşte la cea mai grea bătălie electorală.

“Astăzi pornim la cea mai grea bătălie electorală dintre cele patru bătălii electorale în care ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD. Este cea mai grea bătălie pentru că de data asta ne confruntăm cu o armată de reprezentanţi politici nărăviţi în rele, de oameni care s-au înşurubat în funcţii administrative, înfeudând localităţi ţinute în sărăcie şi servitute. Bătălia noastră în următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva 28 de baroni roşii care conduc judeţele respective de două, trei, patru şi chiar cinci mandate. Este o luptă împotriva lui Oprişan, o luptă împotriva lui Buzatu, o luptă împotriva lui Arsene, o luptă împotriva a 28 din 41 de preşedinţi de consilii judeţene care conduc judeţele ca pe vremea lui Ceauşescu şi care au ţinut judeţele pe care le-au condus în sărăcie şi subdezvoltare”, a afirmat Orban, citat de news.ro.

El a spus că bătălia electorală este şi împotriva a 1.600 de primari social-democraţi.

“Bătălia din următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva a 1.600 de primari, de satrapi locali care au rămas primari mai multe mandate ţinând populaţia sub ameninţare, în stare de dependenţă, în stare de sărăcie, care nu au făcut aproape nimic pentru a dezvolta comunităţile locale pe care le-au condus, care întotdeauna şi-au asigurat un nou mandat profitând de lipsa alegerilor în două tururi şi profitând de faptul că şi-au construit o armată care ţine populaţia sub presiune şi teroare, forţându-i să voteze cu primarii care şi-au bătut joc de comunităţile locale”, a mai afirmat preşedintele PNL.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

baroni rosii orban lupta baroni rosii orban primari satrapi primari satrapi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes