Politica

Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, a trecut la PSD

Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, vineri seară, că organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, s-a alăturat PSD. ”Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte”, a afirmat Vasilescu. LA rândul său, Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au făcut pasul către PSD.

”Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, se alătură, începând de azi PSD Craiova. Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte! Am fost de acord să preiau proiectele susţinute de Pro România Craiova în campania electorală de la alegerile locale, considerând că şi cetăţenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentaţi, chiar dacă partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede în Consiliul Local Municipal (…)Ca preşedinte PSD Craiova le urez bun venit în echipă şi mult succes”, a anunţat, vineri, Lia Olguţa Vasilescu.

La rândul său, liderul Pro România Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au trecut la PSD.

”Împreună cu 427 de membri PRO România am decis să facem pasul către PSD, din dorinţa de a construi, împreuna cu doamna primar Lia Olguţa Vasilescu, un oraş în care termenii de Smart City şi Green City, să nu mai fie doar la stadiul de dorinţe. În 27 septembrie, câteva mii de oameni ne-au dat votul tocmai pentru a implementa proiectele pe care le-am promis în campania electorală. PSD Craiova este garanţia că ceea ce am promis se va şi întâmpla”, a precizat Cătălin Resceanu.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Marcel Ciolacu, după acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Oricâtă frustrare ai avea, nu poţi să inventezi

Gloria Pascu

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Gheorghe Falcă, reacție după ce mai mulți lideri PNL i-au cerut demisia lui Ludovic Orban

Mihnea Tudor

Șefa CNA vrea să poată pedepsi un președinte în situaţii cum au fost conferinţele lui Iohannis în care a susţinut PNL în campanie

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »