Monden Recomandate

Ozana Barabancea, infectată cu coronavirus. Alertă printre vedetele Antena 1

Ozana Barabancea, jurat în emisiunea Te cunosc de undeva
Ozana Barabancea, jurat în emisiunea Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, ea fiind printre vedetele care s-au întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel, care se află deja internat la Institutul Matei Balș după ce a fost depistat pozitiv, anunță gandul.ro, care citează surse medicale.

UPDATE 3 – Cosmin Seleși, co-prezentatorul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, este primul care a luat virusul de la Marcel Pavel. Acum, Seleși se află internat la spital.

Acesta a luat coronavirus de la Marcel Pavel după ce aceștia s-au îmbrățișat, spun surse confidențiale pentru retetesivedete.ro. O a cincea vedetă infectată este Adriana Trandafir.

UPDATE 2 – Și prezentatorul Andrei Ștefănescu ar fi infectat cu COVID-19, ceea ce transformă Antena 1 într-o adevărată ”bombă biologică”. Potrivit surselor Gândul, acesta este asimptomatic și așteaptă acum al doilea rezultat al testelor.

UPDATE 1Ozana Barabancea se află în aceste momente într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

În același timp, vedetele de la Antena 1 sunt în stare de alertă. Conform sursei citate, șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-a recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

Conform sursei citate, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea însă a fost diagnosticată pozitiv

Alte știri de interes

Nicuşor Dan validat primar general. Toate contestaţiile au fost respinse

Mihnea Tudor

Obiceiuri de Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de mir, patronul păstorilor şi vestitorul iernii, sărbătoare 26 Octombrie

Mihnea Tudor

Elvis poate să moară?!

Gabriela Ibens

Cine mai poluează Bucureștiul? Descoperirea făcută de Garda de Mediu

Gloria Pascu

Imagini cu Ciolacu în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare. Poliţia a dat amenzi

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O zodie are dragostea aproape, iar o alta intră într-un con de umbră

Mihnea Tudor

Guvernul se gândește să închidă orașele pe timp de noapte

Saghin Cristian

Bancul zilei – Azi, despre blonda cu mușchi

Mihnea Tudor

Noaptea cea mai lungă: România trece la ora de iarnă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »