Ozana Barabancea, infectată cu coronavirus. Alertă printre vedetele Antena 1

Ozana Barabancea, jurat în emisiunea Te cunosc de undeva
Ozana Barabancea, jurat în emisiunea Te cunosc de undeva

Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, ea fiind printre vedetele care s-au întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel, care se află deja internat la Institutul Matei Balș după ce a fost depistat pozitiv, anunță gandul.ro, care citează surse medicale.

UPDATE 3 – Cosmin Seleși, co-prezentatorul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, este primul care a luat virusul de la Marcel Pavel. Acum, Seleși se află internat la spital.

Acesta a luat coronavirus de la Marcel Pavel după ce aceștia s-au îmbrățișat, spun surse confidențiale pentru retetesivedete.ro. O a cincea vedetă infectată este Adriana Trandafir.

UPDATE 2 – Și prezentatorul Andrei Ștefănescu ar fi infectat cu COVID-19, ceea ce transformă Antena 1 într-o adevărată ”bombă biologică”. Potrivit surselor Gândul, acesta este asimptomatic și așteaptă acum al doilea rezultat al testelor.

UPDATE 1Ozana Barabancea se află în aceste momente într-o rezervă a Secției pentru copii a Spitalului ”Matei Balș”, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienților adulți.

În același timp, vedetele de la Antena 1 sunt în stare de alertă. Conform sursei citate, șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-a recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.

Conform sursei citate, Andreea Bălan, ar fi primit deja rezultat negativ la teste. Ozana Barabacea însă a fost diagnosticată pozitiv

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marcel pavelozana barabanceaozana coronavirus
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes