Politica

Partidul lui Dan Voiculescu adună membri peste membri. ALDE și Pro România, principalele ”victime”

Daniel Ionașcu, președinte executiv PPUSL
Daniel Ionașcu, președinte executiv PPUSL

PPUSL, partidul în spatele căruia se află Dan Voiculescu, face achiziţii politice mai ales de la Pro România, dar şi de la ALDE.

Deputatul Eugen Durbacă, traseist recunoscut, fost membru prin în 11 partide, formaţiunea mogulului de la Antene a adus-o şi pe Steluța Cătăniciu în Partidului Puterii Umaniste. Cataniciu va conduce filiala municipiului București.

“Din 51 de zone în municipiul Galaţi, alături de noi au venit 39 de zone, respectiv aproximativ 2.000 de membri din Pro România. În judeţ, până în prezent, şi-au manifestat dorinţa de a fi alături de noi 14 organizaţii, urmând să discutăm şi cu ceilalţi. Sunt convins că o bună parte vor trece la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)”, susţine Eugen Durbacă, fostul primar de Galaţi.

Durbacă a trecut prin 11 partide – PSM, PDSR (actualul PSD), PDAR, ApR, PD, PUR, UNPR, PLR, ALDE, Pro România şi acum în PPUSL.

”Steluța Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat (nr.: din partea ALDE), devine al șaptelea parlamentar al PPUSL și se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputații Grațiela Gavrilescu, Stefan Alexandru Baişanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și senatorul Teodor Meleşcanu”, anunţă partidul lui Dan Voiculescu.

Alte știri de interes

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »