Platforma România 100 prezintă comparaţii sintetice şi analize între guvernarea tehnocrată şi cea a PSD-ALDE

Platforma România 100 prezintă comparaţii sintetice şi analize
Platforma România 100 prezintă comparaţii sintetice şi analize

Platforma România 100, fondată de fostul premier Dacian Cioloş, anunţă că, începând de astăzi, va prezenta zilnic comparaţii sintetice şi analize care arată diferenţele între guvernarea tehnocrată şi guvernele PSD-ALDE. Comparaţia zilei de joi este între ratele la creditele în lei, ca urmare a creşterii ROBOR.
”Pe 4 ianuarie 2017 Dacian Cioloş îşi termina mandatul de prim-ministru independent lăsând România într-o situaţie economică stabilă cu perspective de creştere. Premierul Guvernului PSD-ALDE a primit în aceeaşi seară şi raportul de guvernare al miniştrilor tehnocraţi  împreună cu urarea sinceră ca peste un an să reuşească mai multe pentru România decât a reuşit un cabinet fără susţinerea unei majorităţi parlamentare”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Platformei România 100. Tortodată, Platforma România 100 anunţă că, începând de astăzi, va prezenta zilnic comparaţii sintetice şi analize care arată diferenţele între guvernarea tehnocrată şi Guvernele PSD-ALDE.

 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes