Ponta îl avertizează pe Grindeanu: „Văd un Cârmaci preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord”

Fostul premier Victor Ponta rememorează, pe Facebook, propriul episod cu Liviu Dragnea la pescuit, trăit în 2012, după varianta 2017 petrecută duminică în Deltă, între Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu. Ponta spune că atunci în barcă erau mai mulţi – el, Crin Antonescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi Daniel Constantin. Ponta observă cum în timp toţi au sărit sau au fost împinşi din barcă, unde a rămas doar Liviu Dragnea, pe care îl numeşte un „Cârmaci” „mai preocupat de aruncarea celorlalţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal”. El îl avertizează pe Sorin Grindeanu să îşi pună „o vestă de salvare solidă” pentru a nu se trezi şi el aruncat peste bord. Mesajul lui Ponta este unul de delimitare de Liviu Dragnea şi de coalizare în jurul său a celor căzuţi în dizgraţia şefului PSD: „Eu mă descurc foarte bine să înot – chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă”.

… »»» Source: Ponta povesteşte propriile aventuri la pescuit cu Dragnea şi îl avertizează pe Grindeanu: „Văd un Cârmaci preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes