Primăria Capitalei fără buget: Rareș Bogdan, avertisment pentru Nicușor Dan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, l-a avertizat, marți, pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că “nu mai e singur pe teren”, amintindu-i că ocupă acel post prin efortul comun a trei partide. Rareș Bogdan i-a cert primarului general să se consulte cu PNL și USR PLUS, pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei.

Nicușor trebuie să învețe puțin. Și eu avut probleme venind din zona media (…) Nicușor Dan trebuie să învețe că nu mai e singur pe teren. A câștigat datorită celor trei forțe din jurul său și trebuie să învețe să comunice“, a declarat Rares Bogdan, la Digi24.

“Trebuie să se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucureștenii, oricătă răbdare ar avea, la un moment dat și-o vor pierde și vor face comparații. În același timp nu trebuie văzută vina în privința celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul și jocul în echipă va rezolva această problemă”, a susținut, la un post tv, europarlamentarul liberal.

În același timp, Rares Bogdan consideră că problemele aprobării bugetului sunt mai “complicate” la Iași, pentru că acolo războiul dintre PNL și USR a atins cote alarmante”: “La Iași e infinit mai grea situația. La un moment dat, dacă lucrurile nu pot fi tranșate acolo, o vom duce noi, PNL, în următorul birou național. În coaliție suntem oameni raționali”, a afirmat Bogdan.

Nicusor Dan a fost criticat, în ultimele zile, mai intens chiar de către formațiunea care l-a ajutat să ajungă primar, adică USR-PLUS, decât de către PSD. Cauza este bugetul Bucureștiului, care miercuri, 28 aprilie, a picat, după ce aproape toți consilierii USR-PLUS s-au abținut de la vot.

Pe langa valul de critici ale consilierilor USR-PLUS condus de catre Horia Tomescu, inlocuitorul lui Vlad Voiculescu in functia de viceprimar, Nicusor Dan a fost atacat si de Gabriela Firea, care a intervenit in acest scandal legat de bugetul Capitalei spunand ca “bucurestenii primesc fiere si de la primar, si de la guvern!”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusor danrares bogdanrares bogdan avertisment nicusor dan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes