Procurorii DNA din provincie, ACUZAȚI că s-au transformat în satrapi local

Procurori şi ofiţeri de informaţii au sprijinit, şi unii încă o mai fac, o grupare de tip mafiot pentru a prelua controlul asupra Ploieştiului, scrie flux24.ro.

Gruparea „Noi suntem Statul!”, i-a folosit pe procurori, zic cei de la flux24.ro, stârniţi de serviciile de securitate, ca unelte mizere ale lichidării adversarilor politici. “Precum Kovesi, procurorii DNA din provincie s-au transformat în satrapi locali. Procurorul Negulescu, care singur declara că a devenit „ucigaş de destine”, este simptomatic. Împreună, de regulă cu șeful SRI de pe plan local (astăzi col. Iancu Sabin) și sprijiniţi cu mandate aiurea eliberate de judecători șantajați (Trandafirescu Zinica, fost ofiţer de Securitate, Dinu Iulian etc.), ei fac percheziţii la comandă, reţin şi propun la arestare preventivă pe cine vor sau pe cine au interesul mafiot să aresteze, mai scriu cei de la flux24.ro. …

Articolul pe larg »»» : Procurorii DNA din provincie, ACUZAȚI că s-au transformat în satrapi local

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes