Politica

PSD a decis: Nu va vota pentru o prelungire a stării de alertă cu mai mult de 15 zile

PSD nu va susţine prelungirea stării de alertă cu mai mult de 15 zile, a anunţat, luni, preşedintele interimar al social-democraţilor, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al partidului.

„Aşteptăm să vedem cum este propunerea Guvernului şi cum arată acest HG. Am luat o decizie în Comitetul Executiv: tot ce ţine de sănătatea românilor va fi votat de către PSD. Exclus să votăm în continuare achiziţii directe şi multe alte aberaţii care au fost în aceste trei luni de zile şi care nu au ajutat pe nimeni, decât pe unii să se îmbogăţească. (…) Ne-am dori o stare intermediară şi împreună cu colegii am decis: nu va fi prelungită cu mai mult de 15 zile. Acesta este votul nostru. Să vedem dacă se va creiona o majoritate în Parlament, astfel încât aceasta să fie abordarea”, a declarat Ciolacu, într-o conferinţă de presă, de luni.

Noi acuzații la adresa Guvernului

Marcel Ciolacu a revenit cu acuzaţii față de Guvernul PNL, susținând că acesta manipulează datele despre epidemia de coronavirus. Ciolacu afirmă că nu contestă că numărul celor infectaţi este cel prezentat, însă denunţă o manipulare a modului în care datele sunt comunicate, pentru a genera o aparenţă de înrăutăţire a situaţiei.

Referindu-se la faptul că în ultimele zile s-au făcut mai multe teste pentru depistarea coronavirusului, Ciolacu a afirmat: „De ce timp de trei luni nu s-au făcut aceste teste? S-au făcut acum în weekend. Ştie cineva câţi români au fost testaţi? A venit vreodată guvernul să ne explice? De ce a fost intezisă testarea făcute de către Primăria Capitalei? Ca informaţia să vină întotdeauna de la Guvern. Eu nu spun că informaţiile sunt false. Faptul că se doreşte ca informaţia să vină doar dintr-un singur loc e manipulare”, a mai declarat liderul interimar al PSD.

Alte știri de interes

Ciolacu, pe urmele USR: promite „fără penali” pe listele PSD

Mihnea Tudor

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »