PSD a vândut țara și astăzi arată cu degetul spre cumpărători

Am ajuns să o vedem și pe asta. Parlamentarii PSD anchetează privatizările efectuate în toți acești ani. Cele frauduloase, desigur. Pe lângă asta vor o lege care să “instituie unele măsuri care să permită protejarea intereselor legitime ale statului român în economia națională și repararea unor prejudicii aduse în dauna acestora”. În urmă cu o săptămână Liviu Dragnea a reaprins atacul asupra străinilor care au investit în România.

“Guvernul, Ministerul de Finanțe, ASF, trebuie să acţioneze foarte dur pentru că trebuie să fim exemplu şi pentru celelalte multinaţionale care fac zeci de miliarde în România şi care îşi bat joc de români şi de statul român”, a tunat Dragnea.

Am urmărit campania de dezinformare dusă de Dragnea pe timpul protestelor. Am crezut că într-o zi acest om și acest partid se vor opri fiindcă tema îi umple de ridicol. …

Articolul pe larg »»» : PSD a vândut țara și astăzi arată cu degetul spre cumpărători

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes