PSD: bugetari concediaţi, ajutor social tăiat şi ministere subţiate

PSD: bugetari concediaţi, ajutor social tăiat şi ministere subţiate
PSD: bugetari concediaţi, ajutor social tăiat şi ministere subţiate

Coaliţia PSD – ALDE pregăteşte o amplă reformă în sistemul public: vor fi subţiate la sânge schemele de personal din instituţiile publice, astfel încât Guvernul să poată acoperi la anul gaura bugetară provocată de creşterile salariale, indexarea pensiilor şi scăderea taxelor, au declarat surse guvernamentale pentru „Adevărul“.

„Nu mai putem face faţă financiar politizării excesive din instituţii, trebuie să recunoaştem asta. Fiecare partid, când a ajuns la putere, şi-a pus oameni în funcţii. Şi aici nu vorbim doar de directori, nu ei ar fi marea problemă, ci de tot felul de angajaţi în eşalonul doi al companiilor şi instituţiilor de stat, care, odată ajunşi acolo, acolo au rămas, indiferent că partidele s-au schimbat la guvernare. E o piramidă a pilelor. Sunt mulţi angajaţi care … Sursă: Surse: PSD pregăteşte programul de austeritate pe 2018: bugetari concediaţi, ajutor social tăiat şi ministere subţiate | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dragnea concedieri
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes