PSD depune moțiune de cenzură. Ciolacu se dă de gol: Un haos mai mare nu poate fi creat nici măcar de PSD

Marcel Ciolacu, președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), a declarat joi, după ședința CExN al PSD, că partidul pe care îl conduce va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban, în luna august.

Cu același prilej, Ciolacu i-a răspuns și președintelui Klaus Iohannis, care a criticat dur PSD în contextul creșteri ialarmante a numărului de infectări cu croonavirus:

Răspuns dur pentru Iohannis

”Înțeleg problema președintelui după pierderea controlului de către guvernul său asupra pandemiei. Ceea ce nu înțeleg e obsesia sa de a găsi vinovați în altă parte. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul total”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că în luna august va fi depusă o moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului PNL.

”Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat și de a împărți funcții publice către membrii PNL. Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD sau opoziție. De aceea am hotărât azi depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor din teritoriu că își asumă depunerea unei moțiuni de cenzură și adoptarea acesteia de către Parlament.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand va fi depusa motiunea de cenzuraciolacu haosguvrnul orban motiunemotiune de cenzuramotiunea de cenzura a psd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes