Politica

PSD depune moțiune de cenzură. Ciolacu se dă de gol: Un haos mai mare nu poate fi creat nici măcar de PSD

Marcel Ciolacu, președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), a declarat joi, după ședința CExN al PSD, că partidul pe care îl conduce va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban, în luna august.

Cu același prilej, Ciolacu i-a răspuns și președintelui Klaus Iohannis, care a criticat dur PSD în contextul creșteri ialarmante a numărului de infectări cu croonavirus:

Răspuns dur pentru Iohannis

”Înțeleg problema președintelui după pierderea controlului de către guvernul său asupra pandemiei. Ceea ce nu înțeleg e obsesia sa de a găsi vinovați în altă parte. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul total”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că în luna august va fi depusă o moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului PNL.

”Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat și de a împărți funcții publice către membrii PNL. Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD sau opoziție. De aceea am hotărât azi depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor din teritoriu că își asumă depunerea unei moțiuni de cenzură și adoptarea acesteia de către Parlament.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Marcel Ciolacu, scrisoare către preşedinta CE, Ursula von der Leyen, despre politizarea fondurilor publice, a finanţării europene şi a funcţiilor publice în România

Mircea Furdu

Barometrul vizibilităţii miniştrilor în presa scrisă, site-uri de ştiri şi social media

Mihnea Tudor

Orban dezvăluie cine decide cum se vor elimina pensiile speciale

Daniela Arnăutu

Rareș Bogdan arată cu degetul către liderii coaliției: Florin Cîțu are nevoie de o susținere mai puternică

Mihnea Tudor

Rareş Bogdan, săgeți către Dan Barna: E important să nu sfidezi pe nimeni. Gesturile mici trădează caracterele

Mircea Furdu

Decontarea transportului şcolar: Orban anunță că trebuie emise normele metodologice. Urmează o înțelegere între Ministerul Dezvoltării, Transporturilor şi al Educaţiei

Mircea Furdu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »