PSD pregătește o moțiune de cenzură. Ciolacu: Vom încerca să creionăm o majoritate

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat joi, la un post tv, că social-democraţii vor depune la Parlament, în actuala sesiune parlamentară, o moţiune de cenzură şi vor încerca să “creioneze” o majoritate pentru a răsturna actualul Guvern.

“Avem această obligaţie din votul românilor. Votul românilor a fost foarte clar că PSD trebuie să desemneze prim ministrul, am câştigat alegerile la o diferenţă de 5 procente. Până se va creiona o altă majoritate în Parlament o să funcţioneze actualul Guvern. Începem cu prima moţiune simplă, de bun-simţ şi necesară, împotriva ministrului Sănătăţii şi în această sesiune vom veni şi cu moţiunea de cenzură şi vom încerca să creionăm o majoritate să răsturnăm acest Guvern”, a anunțat Ciolacu, la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”.

El a adăugat că cei care sunt acum la Palatul Victoria “nu se pricep să guverneze”.

“Nu au specialişti, nu ştiu să gestioneze pandemia, nu au avut capacitatea de a crea un parteneriat între ei şi populaţie. Pentru ca populaţia să aibă încredere, acest parteneriat îl câştigi prin specialişti. Noi, când am văzut că este pandemie, primii oameni pe care i-am abordat de a veni în Parlamentul României au fost domnii Streinu Cercel şi Rafila, cei mai buni specialişti în domeniu”, a afirmat Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marcel ciolacu motiune de cenzura motiune guvern citu psd motiune de cenzura
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes