Politica

Rădulescu îl acuză de ”minciună ordinară” pe Simonis, care a anunțat că deputatul ”Mitralieră” ar fi fost contactat de PNL

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, susţine că deputatul Cătălin Rădulescu, care a lipsit de la şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată moţiunea de cenzură, i-ar fi relatat că a fost contactat de membri ai Guvernului Orban pentru a fi convins să lipsească. În replică, Rădulescu îl cataloghează pe Simonis drept ”un mincinos ordinar”.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a relatat, luni seară, că deputatul Cătălin Rădulescu, membru PSD, care a lipsit luni după-amiază la şedinţa în care urma să fie votată moţiunea de cenzură, i-ar fi spus că a fost abordat de membri ai Guvernului pentru a fi convins să lipsească de la şedinţă.

”Domnul Rădulescu mi-a mărturisit mie că a fost contactat de către cei de la PNL să lipsească de la moţiunea de cenzură. (…) Eu v-am spus că domnul Rădulescu mi-a relatat faptul că au luat membri din Guvern legătura cu el, să lipsească. Dacă a fost convins de aceştia sau nu, trebuie să relateze domnul Rădulescu. Eşecul acestei moţiuni de cenzură nu a stat nici în domnul Rădulescu nici în ceilalţi patru parlamentari”, a afirmat Alfred Simonis, luni seară, la Digi 24.

În replică, într-o intervenţie telefonică la acelaşi post de televiziune, Cătălin Rădulescu a susţinut să s-a simţit rău, că a tuşit ”cu sânge” şi că luni după-amiază, la ora 14:30, oră la care începea şedinţa care nu a întrunit cvorume , safla la spital, pentru a face analize medicale.

Simonis ”un mincinos ordinar”

Nu e adevărat că PNL m-a sunat să nu mă prezint. E o minciună ordinară acest lucru”, a afirmat deputatul ”Mitraliaeră”, Cătălin Rădulescu, citat de news.ro. Rădulescu l-a catalogat pe Alfred Simonis drept ”un mincinos ordinar” şi susţine că a anunţat la PSD încă de duminică despre faptul că nu se simte bine.

”Eu sunt medic, nu sunt nici vânzător de cârnaţi ca unii din colegii mei, nici conducător de baruri, ca alţii. Te prezinţi la camera de gardă atât timp cât eşti bolnav. (…) Eu ieri i-am anunţat că nu mă simt bine. (…) Eu m-am programat la spital, am cerut prin colegii mei medici să mă duc într-un spital unde pot să fac radiografie pulmonar, EKG, să îmi fac analizele. Am plecat la ora 19:30 din spital. Eu nu mă duc în Parlamentul României să mor şi să-mi las familia pe drumuri pentru că vrea Simonis sau Ciolacu”, a afirmat Cătălin Rădulescu.

El a precizat că, în opinia sa, eşecul moţiunii de cenzură aparţine conducerii PSD.

”Acum 3-4 zile i-am spus, nu numai lui Alfred Simonis, ci şi lui Grindeanu şi Ciolacu că suntem sunaţi de diferite persoane să mergem la o cafea. Faptul că ei acuză că au avut un eşec, că nu au ştiut să se organizeze, vor să excludă oameni bolnavi sau izolaţi, este numai problema lor. Acum, din cauza eşecului lor de proşti organizatori vor să dea vina pe oameni care nu au putut să se prezinte”, a mai afirmat deputatul PSD care a absentat de la şedinţă.

Acesta consideră că PSD ”nu trebuia să facă niciun fel de moţiune”, ci ar fi fost oportun acest demers în urmă cu patru luni.

Eu nu am văzut astfel de mişcări haotice cum se întâmplă acum în partidul nostru şi după aceea vinovaţii sunt bolnavii. Să-şi asume aceste eşecuri”, a concluzionat Cătălin Rădulescu.

Cinci dintre parlamentarii PSD au absentat, luni, de la şedinţa în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Alte știri de interes

Nicuşor Dan: Este ziua de naştere a noului Bucureşti – VIDEO

Mihnea Tudor

Ciolacu, pe urmele USR: promite „fără penali” pe listele PSD

Mihnea Tudor

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »