Rareș Bogdan, despre ”o căsătorie din interes”: Nu îi iubim pe socialiști, mă îndoiesc că ei ne iubesc

Rareș Bogdan, despre ”o căsătorie din interes”
Rareș Bogdan, despre ”o căsătorie din interes”

Luni, de la tribuna Congresului Seniorilor liberali, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, le-a spus colegilor de partid că alianța cu PSD este din interes, dar și că există mulți membri nemulțumiți de modul în care funcționează relația în teritoriu.

Europarlamentarul a menționat că „PNL s-a căsătorit din interes cu PSD”, chiar dacă înainte de alegerile din 2020 a atacat virulent partidul condus de Marcel Ciolacu.

Știu că unii dintre voi sunt supărați. Dumneavoastră v-ați căsătorit din iubire, noi ne-am căsătorit din interes. Nu îi iubim pe socialiști, mă îndoiesc că ei ne iubesc”, a spus Rareș Bogdan.

Reamintim că la ultima întâlnire de la Vila Lac, din luna aprilie, europarlamentarul Vasile Blaga le-a transmis colegilor că unii liberali au ajuns să fie percepuți drept ”ospătarii PSD”.

”Mă îndoiesc că dacă nu era războiul din Ucraina și nu era PNRR, și criza energetică lucrurile, probabil, arătau altfel. Nu cerem decât respect, poate nu ar fi rău să mergeți pe Kiseleff, să îi învățați pe cei care spuneau alaltăieri seară la Iași că trebuie călcați liberalii pe cap că ar trebui să fie mai respectuoși cu noi. Avem răbdare multă, dar la un moment dat se închide răbdarea și atunci știm să stăm în picioare așa cum am stat 148 de ani”, a fost poziția lui Rareș Bogdan.

Organizația Seniorilor Liberali și-a votat astăzi noua conducere, în cadrul congresului la care au luat parte peste 1.000 de delegați.

PNL a dovedit deja că este partidul care poate reprezenta atât partea activă a societății, cât și pe cei care s-au retras din activitate. Vârstnicii și problemele lor specifice s-au aflat întotdeauna în atenția preocupărilor guvernărilor liberale. Din 2019 până azi, punctul de pensie a crescut cu peste 500 lei, reprezentând o majorare cu 41% a veniturilor pensionarilor. Vom continua să propunem cele mai bune măsuri pentru protejarea nivelului de trai al vârstnicilor și pentru a le asigura un venit pe măsura muncii de-o viață”, au scris liberalii pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta cu psd din interes casatorie din interes ospatarii psd rares bogdan rares bogdan casatorie din interes
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes