Rareș Bogdan, la Chișinău: Rămânem alături de frații noștri moldoveni

Rareș Bogdan și Maia Sandu, la Chișinău.
Rareș Bogdan și Maia Sandu, la Chișinău.

În calitate de președinte al PNL Diaspora, Rares Bogdan, s-a întâlnit cu Biroul Politic al PNL Diaspora Republica Moldova, alături de președintele PNL, Nicolae Ciucă, președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, europarlamentarul Siegfried Mureșan şi secretarul internațional PNL, Mihaela Paraschiv.

La întâlnire au participat și o parte din primarii PNL din stânga Prutului, primari de municipii, oraşe, comune şi sate, care vor coordona organizațiile raionale și regionale.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situația politică din cele două țări și despre strategia PNL pentru alegerile din acest an.

“PNL a câștigat în Republica Moldova ultimele trei rânduri de alegeri, iar organizația locală își propune să aibă aceleași rezultate și în acest an”. România are responsabilitatea de a sprijini Republica Moldova în drumul său european, fie că vorbim de susținere tehnică, energetică, sau diplomatică.
“Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova este vitală pentru securitatea întregului flanc estic european.

În cadrul discuțiilor de astăzi pe care le-am purtat alături de Președintele PNL și Președinte al Senatului României, Nicolae Ciucă, atât cu Președinta Maia Sandu, cât și cu Igor Grosu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova am transmis un mesaj simplu, dar ferm:
Rămânem alături de frații noștri moldoveni.

Să nu uităm că și noi românii am luptat acerb pentru acest vis european. A venit momentul să-i aducem și pe frații noștri de partea corectă a istoriei”, a mai declarat prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, pe pagina sa de socalizare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

frati moldoveni pnl diaspora rares bogdan rares bogdan diaspora
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes