Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, după prăbuşirea Cascadei Bigăr: Sunt şocat. Era cel mai vizitat loc din judeţ

Cascada Bigăr înainte de prăbușire
Cascada Bigăr înainte de prăbușire

Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, s-a declarat şocat când a aflat vestea că una dintre cele mai vizitate cascade din acest judeţ, Cascada Bigăr s-a prăbuşit.

”Sunt şocat, îmi pare rău. Era cel mai vizitat loc din judeţul nostru. O să analizăm ce este de făcut, dar cu natura nu te joci. E un fenomen normal, ne întristează pentru că aducea multă atenţie şi interes pentru zona noastră, dar Caraş- Severin are multe locuri frumoase şi vă invităm să le vizitaţi”, a declarat Romeo Dunca pentru New.ro

Romsilva a anunţat, luni seară, că Cascada Bigăr s-a prăbuşt din cauze naturale.

”Avem, din păcate, şi o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, s-a prăbuşit astăzi din cauze naturale”, a transmis, luni seară, Romsilva, pe pagina de Facebook.

Sursa citată a precizat că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cascada bigar cascada bigar s-a progusit romeo dunca
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes