Șerban Nicolae nu mai are răbdare. Cere moțiune de cenzură înainte de Congresul PSD

Șerban Nicolae, senator PSD, a cerut sâmbătă, la un post tv, că Guvernul Orban să fie demis înainte de congresul PSD, care va avea loc pe 22 august.

”Eu nu știu să existe vreun curent majoritar în partid pentru amânarea depunerii moțiunii de cenzură. Dimpotrivă, mai toată lumea din conducere a spus că moțiunea ar trebui depusă cât mai curând posibil. Eu am avansat un proiect de text de moțiune, încerc să-mi conving colegii să participe cu observații critice la acest proiect pentru că nu dețin eu adevărul în buzunarul de la piept. În mod cert, moțiunea de cenzură este necesară, este un gest pe care Parlamentul trebuie să-l facă față de un guvern care a eșuat pe toate planurile”, a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.

Și Dăncilă a avut două congrese

”Nu se impune acum Congres PSD, nu contesta nimeni legitimitatea actualei echipe interimare. PSD trebuie să aibă două priorități, demiterea Guvernului și alegerile locale. Dna Dancila a făcut anul trecut două Congrese și nu i-au folosit la nimic”, a mai declarat senatorul PSD.

Șerban Nicolae a mai cerut demiterea Guvernului „cât mai repede”, înaintea Congresului PSD.

Marcel Ciolacu a anunțat în săptămânile trecute că pesediștii vor depune o moțiune de cenzură, care ”100% va trece” de votul Parlamentului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demitere guvern motiune de cenzura serban congres motiune serban nicolae demitere guvern serban nicolae senator
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes