Recomandate Social

Sicriul actriței Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț

Sicriul actriței Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful "Mon Amour" din Piatra Neamț
Sicriul actriței Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful "Mon Amour" din Piatra Neamț

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriței Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț și va rămâne acolo vineri și sâmbătă, iar cei care vor dori pot merge să îşi ia rămas bun. Actrița va fi înmormântată cu onoruri militare, duminică.

Vizitele sunt permise astăzi între orele 17.00 – 20.30. Vineri și sâmbătă, doritorii o pot saluta pentru ultima dată pe actriță între orele 9.00 – 12.00, 12.30 – 15.30 și 16.00 – 20.30.

Duminică între orele 9.30 – 10.00 va avea loc deplasarea cortegiului pe traseul Cinema Dacia – Platou Curtea Domnească. Între 10.00 – 12.00 se poate exprima omagiul din partea persoanelor care doresc să își ia rămas bun și vor fi depuneri de coroane și flori.

Serviciul religios se va desfășura între orele 12.00 – 14.30, iar la 14.30 se acordă onorul militar. Cortegiul funerar va porni apoi spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în fața Teatrului Tineretului. Înhumarea va avea loc la 15.30.

Reguli pentru ceremonia funerară

La intrare, participanților li se va măsura temperatura, trebuie să poarte masca și să își dezinfecteze mâinile. De asemenea, trebuie asigurat flux separat de intrare și ieșire cu respectarea distanței de 3 metri între persoane, dar și oprirea pentru perioadă limitată de timp în fața sicriului sau limitarea la 20 a numărului de persoane aflate în același timp în încăpere.

Pe Platoul Curtea Domnească pot fi maximum 100 de persoane care trebuie să poarte mască și să stea la 3 metri una de cealaltă. Aceeași regulă este valabilă și la cimitir.

Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde fusese internată vineri pentru o hemoragie digestivă. Actrița avea 87 de ani.

Alte știri de interes

Legea care aduce modificări Codului penal, promulgată de Klaus Iohannis

Saghin Cristian

De Ziua Sfântului Andrei, Crucea de pe Caraiman va fi resfințită

Mihnea Tudor

Povestea reală a unui medic vindecat cu greu de Covid: Toate spitalele sunt pline. Despre angajaţii din sistem: Unul câte unul vor cădea

Gloria Pascu

Țara nu arde cel mai bine atunci când babele se piaptănă, ci atunci când gâștele se îndoapă singure

Gabriela Ibens

Diego Maradona a murit

Mihnea Tudor

Iohannis reacție după sesizarea depusă de PSD la CNA împotriva sa

Mihnea Tudor

Poveste terifiantă a soţiei unui pompier decedat în urma infecţiei cu COVID-19, care acuză de neglijenţă personalul medical: ”Durerea e mare. Lipsă de respect”

Mihnea Tudor

A murit încă un pacient de la Spitalul Judeţean Neamţ, în urma incendiului din secţia ATI

Gloria Pascu

Tribunalul Constanţa a respins cererea Arhiepiscopiei Tomisului de anulare a interzicerii pelerinajelor

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »