Tariceanu, pacalit de un samsar de masini

Presedintele Senatului este asteptat marti sa ajunga din nou in fata unei instante de judecata. De asta data nu in calitate de inculpat, ci de parte vatamata.

Mare iubitor de masini, Calin Popescu Tariceanu ar fi fost victima unei inselaciuni, iar acum nu numai ca asteapta condamnarea celui pe care il acuza, ci si recuperarea pagubei. Corespondentul Pro TV Ovidiu Oanta vine cu detalii suplimentare in direct de la Judecatoria Sectorului 6.

Este vorba despre acuzatii grave aduse unui roman originar din Targu Mures care a trait in Germania si care ar fi de fapt samsar de masini. Acesta l-a convins pe al doilea om in stat ca ii va face rost de o limuzina de lux la un pret extrem de bun.
… »»» Source: Al doilea om in stat, pacalit de un samsar de masini. Suma uriasa pe care i-a trimis-o Tariceanu in schimbul unor poze

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes