Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului

Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului
Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului

Traian Băsescu intră, din nou, în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PMP, Eugen Tomac, pe paginan sa de Facebook. Acesta lansează o invitație pentru strângerea de semnături ”pentru viitorul Primar General al Municipiului București”.

”În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Tomac pe Facebook.

Negocieri cu PNL pentru a-l scoate din cursă

Un sondaj de opinie realizat de PMP îl dă cu șanse reale în cursa pentru București, după cum a aflat în exclusivitate evz.ro. Sondajul a fost realizat de PMP pentru a evalua șansele ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei din partea partidului.

Potrivit ultimelor date, acesta a crescut în intenția de vot, bucureștenii văzându-l ca pe o alternativă la Gabriela Firea și Nicușor Dan. Mai mult, într-o eventuală cursă electorală cu Traian Băsescu lider, Partidul Mișcarea Populară ar deveni arbitrul puterii în Consiliul General, având un scor cu două cifre.

”Se pare că liberalii au venit cu o ofertă ”greu de acceptat”: Traian Băsescu să devină viceprimar al Capitalei, neînțelegând că decizia fostului președinte vizează soarta PMP, nu o poziție în administrația Bucureștiului”, a comentat Dan Andronic.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

basescu pmp primar traian basescu candidat traian basescu semnaturi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes