Politica

Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului

Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului
Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului

Traian Băsescu intră, din nou, în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PMP, Eugen Tomac, pe paginan sa de Facebook. Acesta lansează o invitație pentru strângerea de semnături ”pentru viitorul Primar General al Municipiului București”.

”În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Tomac pe Facebook.

Negocieri cu PNL pentru a-l scoate din cursă

Un sondaj de opinie realizat de PMP îl dă cu șanse reale în cursa pentru București, după cum a aflat în exclusivitate evz.ro. Sondajul a fost realizat de PMP pentru a evalua șansele ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei din partea partidului.

Potrivit ultimelor date, acesta a crescut în intenția de vot, bucureștenii văzându-l ca pe o alternativă la Gabriela Firea și Nicușor Dan. Mai mult, într-o eventuală cursă electorală cu Traian Băsescu lider, Partidul Mișcarea Populară ar deveni arbitrul puterii în Consiliul General, având un scor cu două cifre.

”Se pare că liberalii au venit cu o ofertă ”greu de acceptat”: Traian Băsescu să devină viceprimar al Capitalei, neînțelegând că decizia fostului președinte vizează soarta PMP, nu o poziție în administrația Bucureștiului”, a comentat Dan Andronic.

Alte știri de interes

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »