Traian Băsescu: Putem vedea ca exista o aplecare a USR mai degrabă spre PSD. Viitoarea guvernare va fi complicată

Traian Băsescu, europarlamentar PMP, a declarat, miercuri, la PMP Tv, legat de o eventuală guvernare PNL cu USR, că experiența i-a demonstrat că sunt complicații atunci când se întâlnesc două partide mari la Palatul Victoria.

„Este greu de întrevăzut așa ceva (liniște la guvernare). Experientele mele îmi arată că la coalițiile cu două partide mai mari lucrurile se împiedică în cooperarea guvernamentală. Dar putem gândi și pozitiv, adică poate că o alianță PNL-PMP-USR ar putea să funcționeze.

Deși, în opinia mea, USR-ul după ce a votat instalarea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ putem vedea ca exista o aplecare a USR mai degrabă spre PSD, ceea ce se justifică ideologic, pentru că ei sunt un partid neomarxist, reprezentat al gulerelor albe din multinaționale”, a afirmat, miercuri, Traian Băsescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta PNL-PMP-USRaplecare usr catre psdguvern pnl usrusr partid neomarxist
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes