Trei candidați oficiali pentru șefia liberalilor

Ludovic Orban și Cristian Bușoi sunt principalii concurenți pentru șefia partidului. Rezultatul final va fi influențat de deciziile pe care le vor lua Ilie Bolojan sau Raluca Turcan, care ar putea să intre în cursă.

Candidatura lui Cristian Bușoi la șefia PNL, anunțată recent, dinamizează competiția pentru funcția de președinte al liberalilor, la congresul care va avea loc pe 17 iunie. Până acum, s-au mai înscris în competiție, în afară de Bușoi, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu.

La lansarea candidaturii sale, Bușoi a pus pe tapet problema relației PNL cu președintele Klaus Iohannis. „Dacă nu recuperăm electoratul câștigat de Klaus Iohannis, nu vom învinge PSD niciodată”, a comentat Cristian Bușoi. „Trebuie să revenim la România lucrului bine făcut” a mai susținut acesta, relansând astfel sloganul folosit de Klaus Iohannis în campania prezidențială din 2014. Mesajul lui Bușoi a venit în condițiile în care relațiile sale bune cu președintele erau un element al campaniei sale. …

Articolul pe larg »»» : Trei candidați oficiali pentru șefia liberalilor. Cine va câștiga președinția PNL | Romania Libera

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes