Special

Trupele speciale supraveghează priveghiul lui Emi Pian din Rahova

Priveghiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian, este punct de maxim interes pentru Poliție și Jandarmerie. Instituțiile au anunțat că sunt pregătite să intervină, în cazul apariției unor incidente.

Mai multe efective ale luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), poliţişti de la ordine şi siguranţă publică, din Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale, precum şi jandarmi sunt pregătite să intervină în cazul în care situația o va impune.

Polițiștii au negat informațiile potrivit cărora ar fi împărțit măști de protecție sanitară participanților la priveghiul de la vila lui Emi Pian, din Rahova. Informația a fost dezmințită, de asemenea, și de reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

”Jandarmeria Capitalei a recomandat organizatorilor evenimentului privat să distribuie participanţilor materiale de protecţie a sănătăţii individuale. Măştile de protecţie şi materialele dezinfectante au fost puse la dispoziţia participanţilor de către organizatorii evenimentului privat”, se mai arată în comunicatul de presă.

Totodată se precizează că recomandările consecvente ale Jandarmeriei au fost de respectare a măsurilor de protecţie a sănătăţii individuale şi a normelor legale în vigoare, pentru a preveni situaţii care să constituie factor de risc pentru comunitate.

Priveghi Emi Pian

Rudele au ridicat trupul neînsufleţit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian şi l-au dus la vila din Rahova. Acestea au decis ca priveghiul să dureze timp de patru zile, înmormântarea urmând să aibă loc duminică.

Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut. Decesul său a fost confirmat de Poliţia Capitalei care a informat, marţi, că în jurul orei 3,00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6.

Alte știri de interes

DNA: Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Nicolae Malaxa, trimis în judecată

Mihnea Tudor

Laura Codruţa Kovesi, procuror-şef european, şi 22 de procurori europeni au depus jurământul în faţa Curţii de Justiţie a UE

Mihnea Tudor

Giorgiana Hosu a demisionat din funcţia de porocuror şef DIICOT

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Un bărbat a fost reținut după ce polițiștii au găsit droguri în plafonul maşinii care mergea pe Autostrada A2

Saghin Cristian

Un brigadier silvic a fost găsit spânzurat, anunță Mihai Goțiu. Un alt pădurar a încercat să se sinucidă. Să începem destructurarea rețelelor de criminalitate organizată!

Mihnea Tudor

Ministrul Adrian Oros a acordat primul ajutor la un accident produs în apropierea locului unde avea o întâlnire cu fermierii

Mihnea Tudor

Florian Coldea este citat la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție

Saghin Cristian

Ministrul Mediului, anunț important despre Pădurea Băneasa şi alte păduri din apropierea marilor oraşe

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »