Un politician liberal, ucis de COVID-19

Un fost viceprimar liberal și om de afaceri din Botoșani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza COVID-19.

Georgel Durnea, în vârstă de 64 de ani, era patronul unei firme din Zăicești, dar și consilier local în cadrul comunei Bălușeni, din partea PNL.

Primarul Cătălin Flutur a transmis un mesaj de condoleanțe familiei:

”Am aflat cu consternare de moartea lui Georgel Durnea, fost viceprimar al comunei Bălușeni, tatăl unuia dintre cei mai apropiați colaboratori ai mei din ultimii ani. Condoleanțe, Marius! Sunt alături de tine în suferința care, firesc, te copleșește la dispariția celui care ți-a dat viață. Condoleanțe întregii familii, atât de greu încercate în aceste momente”, a spus Cătălin Flutur.

Recent și primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață la scurt timp după ce medicii l-au diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus, potrivit Antena 3.

Primarul botoșănean avea 71 de ani.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

primar mort de coviducis de covid
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes