Unde își petrec politicienii sărbătorile de iarnă

Unde își petrec politicienii sărbătorile de iarnă
Unde își petrec politicienii sărbătorile de iarnă

Politicienii, printre care președintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, dar și liderul PSD Liviu Dragnea aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în stil tradițional românesc, în țară, alături de familie și de prieteni.

Președintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, la o întâlnire informală cu jurnaliștii, că își va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât și la București.

Premierul Mihai Tudose va merge acasă, la Craiova, pentru a-și petrece Crăciunul.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că își va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că își va petrece sărbătorile pe meleagurile autohtone. „Îmi voi petrece sărbătorile în cel mai frumos loc din lume: în țara mea”, a subliniat Daea, la Parlament.

Întrebat unde își va petrece sărbătorile, liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat că își va petrece sărbătorile alături de familie în Harghita, la Cârța, dar și la Cluj.

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a ales să rămână în țară atât de Crăciun, cât și de Revelion.

„Sărbătorile le petrec acasă, cu familia. De data aceasta voi fi gazdă pentru un grup de prieteni români din SUA, dar și de peste Prut, le vom petrece în stil tradițional românesc. Și de revelion, tot în țară. De obicei, sărbătorile prefer să le petrec în stil românesc, pentru că au specificul nostru. Oriunde te-ai duce în lume, starea de spirit pe care o găsești în România nu o găsești în altă parte, aici mă refer și la Basarabia”, a precizat Tomac.

Liderul USR, Dan Barna, a spus că de Crăciun va fi la Galați, alături de familie, iar de Revelion va pleca din țară.

„De Crăciun voi fi alături de familie, pe meleagurile bistrițene, iar de Revelion poate vom merge la rude, în Austria, dar încă nu ne-am hotărât”, ne-a precizat secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, ne-a declarat că își va petrece sărbătorile la Curtea de Argeș, alături de familie și de rude, iar Revelionul îl va petrece la Brașov.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes