Politica

Vasile Dîncu, lider PSD: Pe noi ne votează săracii, pensionarii, oamenii fără studii

Vasile Dâncu, ales preşedinte al Consiliului Naţional al PSD în cadrul Congresului care a avut loc sâmbătă, a spus în speech-ul său, că PSD este votat de săraci, pensionari, oameni fără studii, pentru că aceste categorii sociale ar avea cea mai mare nevoie de ei:

”Trebuie să avem curajul să fim noi înşine. Trebuie să alegem ceea ce este esenţial. Nu ajunge să spunem cine suntem noi la asemenea congrese. Este important să ne respectam demnitatea politică. Şi din când în când să ne întrebam ce putem face ca sa fi mai aproape de modul în care ne definesc oamenii pe noi. (…)

Nu înţeleg de ce trebuie sa ne fie ruşine să recunoaştem că pe noi de votează săracii, pensionarii, oamenii în vârstă, oamenii fără studii. Ne votează pentru că ei au ea mai mare nevoie e noi, iar ceilalţi se descurcă singuri. Trebuie să fim împreuna şi partidul trebuie să fie mereu, prin aleşii locali, in contact cu realitatea“, a declarat social-democratul Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu a candidat în cadrul Congresului extraordinar al PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului și a fost ales în echipa lui Marcel Ciolacu, prospătul președinte al PSD.

Alte știri de interes

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »