Vedete Antena 1, infectate cu coronavirus. Decizie radicală a postului Tv

Vedete Antena 1, infectate cu coronavirus. Decizie radicală a postului Tv
Vedete Antena 1, infectate cu coronavirus. Decizie radicală a postului Tv

Antena 1 a emis un cominicat în care părezintă măsurile pe care le-a luat după ce mai multe vedete au fost testate pozitiv la coronavirus

”Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru ”Te cunosc de undeva!” urmează a fi reluate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță.” transmite Antena 1.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu au fost găsite pozitiv la coronavirus. Pe lângă vedetele infectate, alți cinci angajați ai televiziunii au coronavirus, cameramani și oameni de la montaj.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

decizie antena 1ozana coronaviruste cunosc de undevaVedete Antena 1
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes