Victor Ponta, suspect de Covid-19, a intrat în izolare

Victor Ponta este suspect de Covid-19, fiind contact direct cu un medic infectat cu noul coronavirus. S-a întâmplat la Bacău, într-o vizită electorală efectuată de fostul prim-ministru.

Ponta a mers în orașul lui Bacovia pentru a-i susține pe medicul Aurelia Țaga, candidat la şefia Consiliului Județean Bacău, și pe Cosmin Necula, candidat la Primăria Bacău.

După întâlnirea cu liderul Pro Româna, Aurelia Țaga a fost depistată cu Covid-19. Ea a stat alături de Victor Ponta pe toată durata vizitei pe insula de agrement, la conferința de presă, dar și la discuțiile din interiorul partidului.

Deși am respectat toate regulile de protecție, duminică, în București, voi face testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie. Multă sănătate și mult succes candidaților PRO România!” a declarat președintele Pro România pe pagina de Facebook.

La rândul lui, Cosmin Necula a intrat în autoizolare. Despre cazul colegei de partid, a precizat: „La fel ca mulți alți medici din cadrul Spitalului Județean Bacău, doamna doctor s-a infectat în urma contactului cu un coleg de breaslă.”

În județul Bacău s-au înregistrat, vineri, 4 septembrie, 53 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ponta infectat covid ponta suspect covid victor ponta bacau suspect victor ponta covid victor ponta izolare
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes