VIDEO Două jocuri periculoase: Balena albastră şi propaganda roşie

Sub pretextul unei acţiuni de combatere a fenomenului „Balena albastră“, elevii unei şcoli bucureştene au fost transformaţi în spectatorii unei operaţiuni de imagine a politicienilor PSD.

Primăvara vine cu noi provocări pentru omul politic Gabriela Firea. După ce s-a luptat cu vitregiile iernii şi a coordonat personal deszăpezirea Bucureştiului, primarul general se avântă într-o nouă bătălie: de această dată, Firea le declară război “tuturor jocurilor periculoase de pe internet”. Lupta a început la şcoala gimnazială nr. 164, din cartierul Drumul Taberei, unde edilul Capitalei a organizat, marţi dimineaţă, un eveniment de combatere a fenomenului “Balena albastră”.

A fost o combinaţie de serbare şcolară şi miting electoral în care nimeni n-a ştiut exact ce combate, dar toată lumea a ştiut cine trebuie lăudat. Elevii au fost îmbrăcaţi în tricouri cu însemnele Primăriei, au aplaudat la comandă şi l-au ascultat pe CRBL cântând despre băuturi cu arome fine şi fete sexy care vor na-na. …

»»» Articolul pe larg aici: VIDEO Două jocuri periculoase: Balena albastră şi propaganda roşie | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes