Europarlamentarul Rareș Bogdan: Nu ne dăm bătuți! Invitație la audieri pentru cancelarul Nehammer

Europarlamentarul Rareș Bogdan: Nu ne dăm bătuți!
Europarlamentarul Rareș Bogdan: Nu ne dăm bătuți!

Rareș Bogdan, europarlamentar liber și iderul eurodeputaților români din grupul PPE, a solicitat președintelului Comisiei LIBE audierea cancelarului Karl Nehammer pe subiectul aderării României la spațiul Schengen.

”Nu ne dăm bătuți!”, scrie Rareș Bogdan într-un comunicat.

”Avem o nouă ocazie de a afla de ce persistă umilirea românilor. L-am informat pe coordonatorul EPP pentru Comisia LIBE, Jeroen Lenaers, că i-am solicitat președintelui acesteia, Juan Fernando Lopez Aguilar, să-i invite la audieri pe cancelarul Austriei, Karl Nehammer, și pe ministrul de Interne, Gerhard Karner, în chestiunea Schengen.

Doresc că aflu, astfel, de ce persistă discriminarea românilor, de ce stăm cu șapca în mână pentru accederea în Spațiul Schengen, în ciuda tuturor regulilor. Cred cu tărie că prezența oficialilor austrieci va fi o oportunitate de a înțelege ce doresc aceștia. Va fi o nouă ocazie de a ale demonstra, ci fapte și cifre, că România nu se află pe rutele migrației ilegale, în ciuda a ceea ce pretind dânșii”, scrie europarlamentarul român pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

rares bogdanrares bogdan schengenvot austria
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes