Restricții de trafic pe A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa, pentru efectuarea de lucrări

Lucrari autostrada
Lucrari autostrada

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi au loc lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, fiind restricţionată prima bandă atât pe sensul către Piteşti, la kilometrul 105, până la ora 17,00, cât şi pe sensul către Bucureşti, la kilometrul 69, până la ora 14,00.

Tot pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul către Capitală, au loc, în intervalul orar 09,00 – 16,00, pe tronsonul kilometric 109+900 de metri – 102, lucrări de reparaţii asfaltice, astfel că va fi restricţionată banda nr. 1.

De asemenea, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrii 34 şi 54, se va restricţiona prima bandă, până la ora 17,00, pentru a permite efectuarea unor lucrări de foraj şi montare a stâlpilor pentru panourile fonoabsorbante.

Pe DN 7, pe tronsonul kilometric 238 – 239, în afara localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, până la ora 16,00, se toaletează arborii periculoşi aflaţi în proximitatea părţii carosabile, astfel că traficul rutier se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, fiind dirijat de piloţi de circulaţie, anunţă sursa citată.

Totodată, până la ora 16,00, pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 34 – 34+500 de metri, în afara localităţii Voineasa, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de rânguire a versanţilor, astfel că circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, fiind dirijată de piloţi de circulaţie.

Se recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenţiei de schimbare a benzii de circulaţie şi evitarea manevrelor periculoase.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

infotrafic reparatii a1 reparatii a2 reparatii autostrada restrictii autostrada
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes