Revocare Vlad Voiculescu – Deputatul Florin Roman (PNL) explică de ce a fost demis ministrul Sănătății

Revocare Vlad Voiculescu - Florin Roman (PNL): Nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus
Revocare Vlad Voiculescu - Florin Roman (PNL): Nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Vlad Voiculescu, revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, nu a înţeles ca în Guvern “se joaca in echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare”. “Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei”, susţine el. Roman adaugă că este dreptul colegilor de coaliţie să nominalizeze un nou ministru, menţionând însă că Nelu Tătatu a confirmat că ştie ce are de făcut.

    <ins class="adsbygoogle"
         style="display:block; text-align:center;"
         data-ad-layout="in-article"
         data-ad-format="fluid"
         data-ad-client="ca-pub-3383227657537688"
         data-ad-slot="7672486097"></ins>
    <script>
         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
        </script>

“Premierul Florin Ciţu are toată susţinerea PNL în decizia de a renunţa la ministrul Sănătăţii, dar şi la secretarul de stat, urmare a unui şir întreg de bâlbe ale celor doi. Dl. Voiculescu nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare. Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei”, a scris, pe Facebook, Florin Roman.

El a adăugat că este important ca noul ministru propus să fie instalat rapid, “mai ales că pandemia încă face ravagii”.

“Este dreptul colegilor de coaliţie de a nominaliza noul ministru, însă, ca părere personală, nu e timp de noi experienţe nefaste! Unul a confirmat că ştie ce are de făcut…Nelu Tătaru!”, a conchis Roman.

Vlad Voiculescu a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare, care le-a și semnat o oră mai târziu. Şi secretarul de stat Andreea Moldovan a fost eliberat din funcţie, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

de ce a fost demis voiculescudemitere vlad voiculescuflorin romanvlad voiculescu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes