Super petrecere cu grei din PSD. Noi poze compromițătoare, lângă Segarcea

A venit rândul Opoziției să fie luată la țintă de paparazzi care au distribuit poze de la o petrecere, de data aceasta în aer liber, unde au participat membri de vază ai PSD. Cine a făcut fotografiile compromițătoare, nu se știe, dar au apărut pe contul de Facebook ”Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României”.

Imaginile provin de la o super petrecere, de sâmbătă, de la Fazaneria de lângă Segarcea, unde liderii PSD din Oltenia se distrau la ziua primarului Ionuț Octavian Banu, al comunei Cerat și bun prieten cu Claudiu Manda.

Într-una dintre fotografii apare limuzina cu număr de București a soțului Olguței Vasilescu. Mercedesul este parcat chiar în curtea Fazaneriei, unde sunt întinse niște mese.

Evenimentul aniversar a depășit cu mult numărul de 8 sau 16 persoane, permis de noua lege. După numărul de autoturisme parcate sunt câteva zeci de persoane. Interesant este că acest lucru este dovedit cu o filmare din dronă, conform evz.ro.

Fotografiile de la Segarcea au apărut pe rețelele de socializare la scurt timp după publicarea imaginii cu membri ai Guvernului PNL, care fumau și beau în biroul premierului de la Palatul Victoria, cu ocazia zilei sale de naștere, iar Poliția a aplicat, sâmbătă, mai multe amenzi.

https://www.facebook.com/CraiovaCetateaBanilorLasVegasulRomaniei/posts/3195026677215143

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fotografii segarceafotohgrafii mandapetrecere psd
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes